Zwembadtoebehoren
De goedkoopste AquaChek TruTest in Belgiλ!
AquaCheck TruTest            Demomovie
+32(0)495/790.892.        RPR Turnhout          BTW BE: 0465.810.232.          IBAN: BE71 7330 0091 5769                 BIC: KREDBEBB
AquaCheck Trutest Digitale Chloor PH waarde meter + 25 strips
Tests voor chloor , PH en totale alkaliniteit.

De Aquachek trutest geeft de meest accurate resultaten van uw PH , chloor en totale alkaliniteit waarde.
Gedaan met het raden , u dient gewoon de strip enkele ogenblikken in het water te houden , hierna legt u de teststript op de Aquachek.
Na enkele seconden krijgt u het digitale testresultaat van uw water.

Gemakkelijk in het gebruik:
• Snelle en accurate resultaten zonder 'kleur raden'
• Groot en eenvoudig LCD scherm dat de resultaten weergeeft.

Al de functies op een rijtje :
• Chloor , PH , en alkaliniteit met 'hoog' , 'laag' , 'ok' indicators !
• Geheugen functie - slaagt de laatste 9 resultaten op
• Werkt op 2AA alkaline batterijen (niet inbegrepen)

Deze kit bevat :
• TruTest Digital Test Strip Reader
• Gebruikersgids in 15 talen
• Algemene uitleg voor waterbehandeling zwembad.
• 25 TruTest Digital Strips
Batterij-instructies:
Plaats 2 “AA”-batterijen. Als ze verkeerd worden geplaatst, kan de meter door het ontwerp van het batterijcompartiment niet worden ingeschakeld. GEBRUIK ALLEEN ALKALINEBATTERIJEN.

Gebruiksinstructies
1. Druk op de Aan/uit-knop Schakel de unit aan door indrukken van de Aan/uit-knop. Het displaystaat op ‘Aan”
2. Druk op de startknop en dip tegelijkertijd een strip. Verwijder de teststrip direct en schud het teveel aan water van de strip met een eenvoudig schudbeweging van de pols.
3. Plaats de tip van de strip in het achtereinde van het kanaal, leg de strip plat, pad met de zijkant omlaag. SCHUIF DE TESTSTRIP NIET OVER HET GLAS.
4. Wacht op de resultaten. (Houd de strip niet vast.) Digitale resultaten voor vrije chlorine, pH, en totale alkaliniteit verschijnen samen binnen enkele seconden. Controleer de status van uw resultaten voor elke parameter. De status LO=Laag, OK=Ideaal, HI= Hoog wordt getoond links van elke digitale waarde.

Productmogelijkheden en informatie:
Geheugenfunctie (#2, Middelste knop)   Druk op de geheugenknop om uw laatste negen aflezingen te bekijken.

Foutberichten:
*Als ER in plaats van een numerieke waarde wordt weergegeven, valt het testresultaat buiten het bereik. De   parameter is te hoog of te laag om nauwkeurig geanalyseerd te kunnen worden. Let op het statusniveau, LO of HI, om te bepalen hoe u het water moet behandelen. Voer de test na de behandeling opnieuw uit.  
*Als ER2 op het display verschijnt, is er een fout opgetreden bij het lezen van de teststrip. Zorg dat u de testprocedure correct volgt. Gebruik alleen AquaChek TruTest-instrumentteststrips. Er kunnen geen andere teststrips worden gebruikt.  
*Als ER3 op het display verschijnt, is er geen teststrip geplaatst of is de teststrip in de verkeerde positie geplaatst. De juiste positie is met de bekleding van de teststrip omlaag in de sleuf met de bovenste bekleding over de hele lengte tegen de bovenkant. 
*Als alleen LO verschijnt in de TA-locatie op het TruTest Meter-display, is de batterijspanning beneden de toegestane grens gekomen. Vervang de batterijen.

Gebruik van teststrips:  
De AquaChek TruTest-teststrips zijn alleen gekalibreerd voor gebruik met de AquaChek TruTest-teststriplezer.   Elke strip mag maar eenmaal worden gebruikt. Dompel de strip niet opnieuw onder. Dompel de strip alleen onder in rustige gedeelten van uw zwem- of bubbelbad.   Houd de teststrips vers. Zorg dat de dop na elk gebruik stevig erop zit en bewaar de teststrips op kamertemperatuur. Sla de strip niet af en draai er niet mee in water.

Onderhoud:  
Reinig de teststripgleuf regelmatig met schoon water en een katoenen doekje. Hiermee voorkomt u de ophoping van vuil.   Maak de TruTest-meter nooit schoon met krassende chemicaliλn en/of schurende middelen.

Opslag:  
Bewaar de meter buiten direct zonlicht om te voorkomen dat de meter door UV-stralen wordt beschadigd.   Als u de meter een aantal maanden niet gaat gebruiken, moet u de batterijen verwijderen.   Dit is een waterbestendige kast. Als de meter in het water is gevallen, moet u de batterijen verwijderen en de batterijen en het batterijcompartiment laten drogen voordat u het apparaat weer gebruikt. Gooi batterijen niet in de afvalbak. Laat ze recyclen. Laat in Europa de meter recyclen volgens de EEE-richtlijn die in uw land van toepassing is.

TIPS VOOR PROBLEEMOPLOSSINGEN
Als de TruTest-aflezingen hoger of lager zijn dan verwacht, zijn deze verschillen waarschijnlijk te wijten aan de techniek.

Belangrijk:  
Druk Start tegelijkertijd in met het dippen van de teststrip.  
Sla de strip niet af en draai er niet mee in water, wanneer u dipt. Gewoon de strip dippen en verwijderen.   SCHUIF DE TESTSTRIP NIET OVER HET GLAS.  
Overtuig u ervan dat de pads op de strip omlaag wijzen wanneer deze op de meter geplaatst wordt..  
Wis de meter en het kanaal grondig schoon tussen de testen, vooral indien u verscheidene testen na elkaar uitvoert.

Handleiding (pdf)
Uw leverancier van zwemplezier...
Designed by:
Home   •    Complete zwembaden    •   Liners    •    Foto's    •    Downloads    •   Spas    •   Sauna    •     Contact
© 1999-2011 by "bvba Europlast 2000"
© 2011-2014 by "bvba D-Max Solutions" All Rights reserved
Promoprijs:     €59,99